Velkommen til Søgne
– alt og litt til!


I alle år vi har bidratt til å utvikle Søgne - har vi gjort det av samme grunn; vi elsker Søgne! Og av denne grunn har vi like lenge hatt lyst til å få enda flere til å se hvor flott og godt det er å bo her.  

Denne våren har vi gjort noe få andre har gjort før. Som store lokale aktører har vi slått oss sammen, og samarbeidet om et felles fokus og mål. Sammen skal vi vise alle hvor fantastisk Søgne er – og sammen skal vi invitere alle hit. Vi ønsker å løfte frem alle kvalitetene som finnes i bydelen, for det er det som gjør Søgne så unikt.  

Vi har gledet oss lenge til å lansere et prosjekt som gir destinasjonen og bostedet Søgne den oppmerksomheten som fortjenes. For Søgne er noe helt utenom det vanlige. Uansett alder, behov eller livsfase - i Søgne finnes muligheter for alle.

Bo i Søgne er et helt unikt prosjekt som skal gjøre det lettere å bli enda bedre kjent med sentrale, levende, sjønære, frodige og barnevennlige Søgne. Og for de som oppdager noe de liker - er veien kort til å bli kjent med steder en kan etablere seg, og med de som tilbyr både tomter, boliger- eller finansiering.

 Vi som står bak initiativet, er lokale aktører som både bor og jobber her. Selv om vi driver bank, selger tomter eller bygger boliger Handler det for oss om begeistring og kjærlighet til bydel Søgne. 

Velkommen til Bo i Søgne - alt og litt til.

Søgne og Greipstad Sparebank

Søgne og Greipstad Sparebank er en selvstendig sparebank med sterk lokal forankring.

Banken ble etablert i 1863 og har i dag hovedkontor på Tangvall og salgskontor på Nodeland.

I over 160 år har vi ment at virkelige verdier handler om mer enn vårt eget overskudd. Som ansvarlig sparebank er vi levende opptatte av å gjøre lokalsamfunnet til et enda bedre sted å leve.

Søgne og Greipstad Sparebank tilbyr bank- og forsikringstjenester til privatpersoner, små og mellomstore bedrifter samt lag og foreninger. Gjennom konkurransedyktige produkter og betingelser, korte beslutningsveier og personlig service, skal vi bidra til positiv utvikling for kunder og lokalsamfunn.

Se mer om oss
Kontaktperson

Repstad Eiendom

Repstad Eiendom er en stor og erfaren aktør innen utvikling av tomter til boliger.
Vår jobb er å utvikle attraktive tomteområder som deretter blir byggeplass for private tomtekjøpere eller byggefirmaer.

Kjent for gode boligområder.
I våre områder kan dere bygge deres drømmehjem – vi selger tomter uten byggeklausul. Det betyr at du som kjøper står fritt til å velge arkitekt, byggmester, husleverandør og lignende.

Områdekvalitet er viktig for et godt bomiljø, vi forsøker å tilrettelegge for at barn skal trives med gode og spennende lekeplasser. Samtidig er vi opptatt av folkehelse og et godt og aktivt liv. Derfor etablerer vi møteplasser og bygger nye stiløyper og gruslagte turløyper i tilknytning til våre større boligområder.

Har dere spørsmål om våre prosjekter og hva vi kan gjøre for deg, ikke nøl med å ta kontakt.

Se alle våre prosjekter
Kontaktperson

Mur i Sør

Mur i Sør er et sørlandsbasert entreprenør- og eiendomsutviklingsselskap, med hovedkontor på Tangvall Arena i Søgne. Vi ble etablert i 2001, og er i dag vokst til over 102 medarbeidere.

Vi tilbyr et bredt spekter av entreprenørtjenester som omfatter blant annet nybygg av boliger, næringsbygg, anleggsprosjekter, og offentlige bygg. I tillegg tilbyr vi ulike håndverkertjenester til private innenfor renovering, mur, flis og betongfaget.

Organisasjonen vår er liten, fleksibel og oversiktlig. På den måten skal det for deg være enkelt å alltid treffe riktig person eller beslutningstaker. Våre ansatte er engasjerte og tydelige – på den måten vil alltid våre prosjekter ivaretas på en god måte. Blandet med solid kompetanse innenfor de ulike fagfelt vi jobber med – har vi grundig kontroll på både prosess og resultat.

Vår visjon er enkel: god kvalitet til avtalt pris — hver gang.

Det er en visjon vi tror på, og som skal gjennomsyre alt vi er og gjør. For det er kvaliteten vi skal gjenkjennes på, i alt vi gjør. Enten vi lager bygg du bor i, jobber i eller bare besøker – kvaliteten skal oppleves av alle!

Har du lyst å teste oss? La oss sammen gjøre din idè levende!

Kontaktperson
Cato Hersvik-Olsen
cato@murisor.no
996 02 144
Se alle våre prosjekter

Aamodt Hus

Aamodt Hus utvikler boliger på Sørlandet - med lidenskap for kvalitet og design.

Vi tilbyr funksjonalistiske, eksklusive, moderne og trivelige boliger fra anerkjente lokale arkitekter. I alle våre prosjekter har vi fokus på bærekraftige løsninger tilpasset dine behov, samtidig som kvalitet i design, materialvalg og gjennomføring alltid skal være av høyeste standard.

I Aamodt Hus har vi et bevisst forhold til at du som skal bo i huset skal få være med å prege det. Derfor ønsker vi deg velkommen til å delta i byggeprosessen – hvis du ønsker. Du skal trives fra dag én, og vi garanterer at du skal være fornøyd med kvalitet på avtalte løsninger ned til minste detalj.

Er du interessert i en av våre boliger, eller har du en tomt med god beliggenhet som du vil ha utviklet? Ta kontakt!

Se alle våre prosjekter
Kontaktperson
Sigbjørn Dvergsnes
sigbjorn@aamodthus.no
990 99 940
aktuelt

Nedskalerte med stor suksess!

I en splitter ny leilighet på toppen av Tangvall Arena nyter familien Roland sin nye tilværelse. De har mer enn halvert boligstørrelsen, og har planlagt alt ned til minste detalj. De trives godt med beliggenheten – og har ikke planer om å flytte igjen.

Les hele artikkelen her